Gyors Ajánlatkérés

Szobáink

A Hercegasszony Birtokon közel 50 fő szállhat meg: 7 egyedileg berendezett szobánk, és 10, konyhával felszerelt apartmanunk szolgálja ki vendégeink különböző igényeit.

A mai kor igényeinek megfelelően felújított, több mint száz éves épületben található 7 szoba, amelyek paraméterei a következők:

  • 4 db kétszemélyes ággyal felszerelt szoba,
  • 2 db két széthúzható ággyal és kétszemélyes, kihúzható kanapéval ellátott szoba,
  • 1 db kétszemélyes ággyal és kétszemélyes, kihúzható kanapéval felszerelt szoba.

A 7 egyedileg berendezett, elegáns szoba látványossága a méretes ágyaknak hátteret adó fotótapéta, a természeti környezet ihlette festményekkel. Agarak, vadkacsák és vadászkutyák, levendulamező és tavirózsa – elegáns, meghitt, vagy tavaszias hangulatot kölcsönöznek a szobának. A méretes „vásznak” mellett minden szoba más és más a klasszikus vonalvezetést újragondoló bútorzattal, finom kárpitokkal, gazdag anyagokkal hívogat, míg a beépített bútorok egyszerű, letisztult vonalak mentén építkeznek.

Tudjunk meg most többet a szobák hangulatát adó festményekről!

1-es szoba - Jean-Baptiste Oudry: Misse és Turlu, XV. Lajos angol agarai

A francia festő a 18. századi állatfestők közé tartozik, XV. Lajos angol agarai egyike híres képeinek. Misse és Turlu vigyázóként őrködnek álmai felett!

2-as szoba - Arthur Fitzwilliam Tait: Ruffed Grouse Shooting 1857

A többnyire a vadvilágot témájául használó Arthur Fitzwilliam Tait, brit festő képén galléros császármadárra vadászó kutyákat örökített meg. A mozgalmas kép meleg színeivel lengi be a szobát.

3-es szoba - Luca Signorelli: A világ vége (részlet az Apokalipszis freskóból) 1499-1502

Signorelli freskója a San Brizio kápolnában, Orvietoban található. Monumentalitásával és részletgazdag kidolgozásával átszellemült, egyedi érzést ad a szoba lakóinak.

4-es szoba - Claude Monet: A Művész kertje Givernyben, 1900

A festő egy vonat ablakából pillantotta meg Normandia egyik legfestőibb települését, Givernyt, ahová le is telepedett. Az álomkertet örökít meg a festmény, amely szinte sétára hívogat a színekben gazdag táj mélyére.

5-ös szoba - Jean-Pierre Domergue: Nő agarakkal, 1931

A francia festő, Domergue számos párizsi hölgyről készített portréjáról híres. A nő agarakkal egyike ezeknek a finom eleganciát felvonultató festményeknek.

6-os szoba - Max Agostini: Szomorú fűzfák és vízi liliomok Givernyben

A festőt szintén Giverny kertje igézte meg. Képével egy igazi nyári tájba feledkezhetünk bele.

7-es szoba - Lou Wall: Tavasz

Standard apartszobák

A birtokon található egykori istálló épületében 10, konyhával felszerelt apartszobát alakítottunk ki. Míg a főépület elegáns, kifinomult megoldásokban gazdag, addig ez az egység modern, lendületes, fiatalos designt kapott. A modern elemek itt rusztikus felhanggal gazdagodnak, a skandináv design magával ragadó egyszerűsége találkozik tapintásra késztető textúrákkal, izgalmas bútorozási megoldásokkal. Öntött beton, természetes fa és földszínek, illetve üde, harsány színfoltok jellemzik az apartmanokat, s ahogy azt már megszokhattuk, ebben az épületben is minden szoba más megjelenést kapott.

Apartszobáink között szerepel:

  • 2 db kétszemélyes ággyal felszerelt szoba,
  • 2 db kétszemélyes ággyal, és egy egyszemélyes puffal felszerelt szoba,
  • 2 db két széthúzható ággyal és egy egyszemélyes puffal ellátott szoba,
  • 2 db két széthúzható ággyal ellátott szoba,
  • 1 db két széthúzható ággyal és kétszemélyes, kihúzható kanapéval ellátott szoba,
  • 1 db kétszemélyes ággyal és kétszemélyes, kihúzható kanapéval felszerelt szoba.
Birtok
tovább
Szobák
tovább
Iréne Bisztro
tovább


További galériák

Jelentkezz Hozzánk, légy a csapatunk tagja!Nyitott pozíciókBezárás