Gyors Ajánlatkérés

  Szobáink

  A Hercegasszony Birtokon közel 50 fő szállhat meg: 7 egyedileg berendezett szobánk, és 10, konyhával felszerelt apartmanunk szolgálja ki vendégeink különböző igényeit.

  A mai kor igényeinek megfelelően felújított, több mint száz éves épületben található 7 szoba, amelyek paraméterei a következők:

  • 4 db kétszemélyes ággyal felszerelt szoba,
  • 2 db két széthúzható ággyal és kétszemélyes, kihúzható kanapéval ellátott szoba,
  • 1 db kétszemélyes ággyal és kétszemélyes, kihúzható kanapéval felszerelt szoba.

  A 7 egyedileg berendezett, elegáns szoba látványossága a méretes ágyaknak hátteret adó fotótapéta, a természeti környezet ihlette festményekkel. Agarak, vadkacsák és vadászkutyák, levendulamező és tavirózsa – elegáns, meghitt, vagy tavaszias hangulatot kölcsönöznek a szobának. A méretes „vásznak” mellett minden szoba más és más a klasszikus vonalvezetést újragondoló bútorzattal, finom kárpitokkal, gazdag anyagokkal hívogat, míg a beépített bútorok egyszerű, letisztult vonalak mentén építkeznek.

  Tudjunk meg most többet a szobák hangulatát adó festményekről!

  1-es szoba - Jean-Baptiste Oudry: Misse és Turlu, XV. Lajos angol agarai

  A francia festő a 18. századi állatfestők közé tartozik, XV. Lajos angol agarai egyike híres képeinek. Misse és Turlu vigyázóként őrködnek álmai felett!

  2-as szoba - Arthur Fitzwilliam Tait: Ruffed Grouse Shooting 1857

  A többnyire a vadvilágot témájául használó Arthur Fitzwilliam Tait, brit festő képén galléros császármadárra vadászó kutyákat örökített meg. A mozgalmas kép meleg színeivel lengi be a szobát.

  3-es szoba - Luca Signorelli: A világ vége (részlet az Apokalipszis freskóból) 1499-1502

  Signorelli freskója a San Brizio kápolnában, Orvietoban található. Monumentalitásával és részletgazdag kidolgozásával átszellemült, egyedi érzést ad a szoba lakóinak.

  4-es szoba - Claude Monet: A Művész kertje Givernyben, 1900

  A festő egy vonat ablakából pillantotta meg Normandia egyik legfestőibb települését, Givernyt, ahová le is telepedett. Az álomkertet örökít meg a festmény, amely szinte sétára hívogat a színekben gazdag táj mélyére.

  5-ös szoba - Jean-Pierre Domergue: Nő agarakkal, 1931

  A francia festő, Domergue számos párizsi hölgyről készített portréjáról híres. A nő agarakkal egyike ezeknek a finom eleganciát felvonultató festményeknek.

  6-os szoba - Max Agostini: Szomorú fűzfák és vízi liliomok Givernyben

  A festőt szintén Giverny kertje igézte meg. Képével egy igazi nyári tájba feledkezhetünk bele.

  7-es szoba - Lou Wall: Tavasz

  Standard apartszobák

  A birtokon található egykori istálló épületében 10, konyhával felszerelt apartszobát alakítottunk ki. Míg a főépület elegáns, kifinomult megoldásokban gazdag, addig ez az egység modern, lendületes, fiatalos designt kapott. A modern elemek itt rusztikus felhanggal gazdagodnak, a skandináv design magával ragadó egyszerűsége találkozik tapintásra késztető textúrákkal, izgalmas bútorozási megoldásokkal. Öntött beton, természetes fa és földszínek, illetve üde, harsány színfoltok jellemzik az apartmanokat, s ahogy azt már megszokhattuk, ebben az épületben is minden szoba más megjelenést kapott.

  Apartszobáink között szerepel:

  • 2 db kétszemélyes ággyal felszerelt szoba,
  • 2 db kétszemélyes ággyal, és egy egyszemélyes puffal felszerelt szoba,
  • 2 db két széthúzható ággyal és egy egyszemélyes puffal ellátott szoba,
  • 2 db két széthúzható ággyal ellátott szoba,
  • 1 db két széthúzható ággyal és kétszemélyes, kihúzható kanapéval ellátott szoba,
  • 1 db kétszemélyes ággyal és kétszemélyes, kihúzható kanapéval felszerelt szoba.
  Birtok
  tovább
  Szobák
  tovább
  Iréne Bisztro
  tovább


  További galériák
  Fontos
  információk

  FONTOS INFORMÁCIÓ 

  Maszkviselési szabály szempontjából a Hercegasszony Birtok az aktuális, érvényben lévő rendeletek szerint jár el.

  2021. szeptember 1-jét követően, a hatályos jogszabályok értelmében, a Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők jogszabályban meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató okmányolvasón keresztül szálláshelykezelő szoftverében rögzíti, és egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítja.

  Jogszabályi elrendelés alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni, így kérjük hozzák magukkal!