Gyors Ajánlatkérés

Szobáink

A Hercegasszony Birtokon közel 50 fő szállhat meg: 7 egyedileg berendezett szobánk, és 10, konyhával felszerelt apartmanunk szolgálja ki vendégeink különböző igényeit.

A mai kor igényeinek megfelelően felújított, több mint száz éves épületben található 7 szoba, amelyek paraméterei a következők:

  • 4 db kétszemélyes ággyal felszerelt szoba,
  • 2 db két széthúzható ággyal és kétszemélyes, kihúzható kanapéval ellátott szoba,
  • 1 db kétszemélyes ággyal és kétszemélyes, kihúzható kanapéval felszerelt szoba.

A 7 egyedileg berendezett, elegáns szoba látványossága a méretes ágyaknak hátteret adó fotótapéta, a természeti környezet ihlette festményekkel. Agarak, vadkacsák és vadászkutyák, levendulamező és tavirózsa – elegáns, meghitt, vagy tavaszias hangulatot kölcsönöznek a szobának. A méretes „vásznak” mellett minden szoba más és más a klasszikus vonalvezetést újragondoló bútorzattal, finom kárpitokkal, gazdag anyagokkal hívogat, míg a beépített bútorok egyszerű, letisztult vonalak mentén építkeznek.

Tudjunk meg most többet a szobák hangulatát adó festményekről!

1-es szoba - Jean-Baptiste Oudry: Misse és Turlu, XV. Lajos angol agarai

A francia festő a 18. századi állatfestők közé tartozik, XV. Lajos angol agarai egyike híres képeinek. Misse és Turlu vigyázóként őrködnek álmai felett!

2-as szoba - Arthur Fitzwilliam Tait: Ruffed Grouse Shooting 1857

A többnyire a vadvilágot témájául használó Arthur Fitzwilliam Tait, brit festő képén galléros császármadárra vadászó kutyákat örökített meg. A mozgalmas kép meleg színeivel lengi be a szobát.

3-es szoba - Luca Signorelli: A világ vége (részlet az Apokalipszis freskóból) 1499-1502

Signorelli freskója a San Brizio kápolnában, Orvietoban található. Monumentalitásával és részletgazdag kidolgozásával átszellemült, egyedi érzést ad a szoba lakóinak.

4-es szoba - Claude Monet: A Művész kertje Givernyben, 1900

A festő egy vonat ablakából pillantotta meg Normandia egyik legfestőibb települését, Givernyt, ahová le is telepedett. Az álomkertet örökít meg a festmény, amely szinte sétára hívogat a színekben gazdag táj mélyére.

5-ös szoba - Jean-Pierre Domergue: Nő agarakkal, 1931

A francia festő, Domergue számos párizsi hölgyről készített portréjáról híres. A nő agarakkal egyike ezeknek a finom eleganciát felvonultató festményeknek.

6-os szoba - Max Agostini: Szomorú fűzfák és vízi liliomok Givernyben

A festőt szintén Giverny kertje igézte meg. Képével egy igazi nyári tájba feledkezhetünk bele.

7-es szoba - Lou Wall: Tavasz

Standard apartszobák

A birtokon található egykori istálló épületében 10, konyhával felszerelt apartszobát alakítottunk ki. Míg a főépület elegáns, kifinomult megoldásokban gazdag, addig ez az egység modern, lendületes, fiatalos designt kapott. A modern elemek itt rusztikus felhanggal gazdagodnak, a skandináv design magával ragadó egyszerűsége találkozik tapintásra késztető textúrákkal, izgalmas bútorozási megoldásokkal. Öntött beton, természetes fa és földszínek, illetve üde, harsány színfoltok jellemzik az apartmanokat, s ahogy azt már megszokhattuk, ebben az épületben is minden szoba más megjelenést kapott.

Apartszobáink között szerepel:

  • 2 db kétszemélyes ággyal felszerelt szoba,
  • 2 db kétszemélyes ággyal, és egy egyszemélyes puffal felszerelt szoba,
  • 2 db két széthúzható ággyal és egy egyszemélyes puffal ellátott szoba,
  • 2 db két széthúzható ággyal ellátott szoba,
  • 1 db két széthúzható ággyal és kétszemélyes, kihúzható kanapéval ellátott szoba,
  • 1 db kétszemélyes ággyal és kétszemélyes, kihúzható kanapéval felszerelt szoba.
Hotel
tovább
Szobák
tovább
Iréne Bisztro
tovább


További galériák
RÖVID IDEIG rendelhető wellness ajándékkártyával kedveskedünk Vendégeinknek, melyet akár 2021. szeptember végéig felhasználhatnak. RÉSZLETEK »