Gyors Ajánlatkérés

Iréne Bisztro

Asztalfoglalás

A hercegasszony Birtok étterme az Irene Bisztro, amely egy őszinte ‎bisztró konyha: a szezonalitáson és a frissességen alapul. Konyhánkban felhasznált alapanyagokat általunk jól ismert, megbízható őstermelőktől szerezzük be, valamint ételeink elkészítéséhez modern konyhatechnológiát használunk, hogy megőrizzük a nyersanyagok friss, természetes ízét. Étlapunkat a természet határozza meg, csak azt tesszük a tányérra, amit kiváló minőségben be tudtunk szerezni.

Bisztrónk nem csak szállóvendégeink, hanem külsős vendégek előtt is nyitva áll előzetes egyeztetést és asztalfoglalást követően, akik A’la carte étlapunkról kedvük szerint választhatják ki az ízlésviláguknak és igényüknek megfelelő fogásokat.

Ismerje meg aktuális kínálatunkat!


S hogy nap, mint nap milyen különlegességekkel várjuk Önöket?

  • Tökéletes napindító reggeli választékunk minden nap 8-10 óráig.
  • A’la carte ebéd kínálatunk minden nap 12-15 óráig,
  • valamint az előzetesen 16 óráig kiválasztott 3 fogásos élményvacsoránk minden nap 18:00-20:00-ig.
  • Hideg ízelítők a Hercegasszony éléskamrájából pedig 10-12 óráig, illetve 15-18 óráig érhetőek el a birtok éttermében.

Minden elfogyasztott ínycsiklandozó falattal Ön is hozzájárul a környező gazdák és kiskereskedők, valamint Birtokunk gasztronómiai sikereihez! Köszönjük!


Asztalfoglalás

Kérjük tájékozódjon időben még az asztalfoglalás előtt!
2023. március végéig csak a HÉTVÉGÉRE foglalható asztal, 2023. áprilistól viszont bármelyik hétközi vagy hétvégi napra.Kérdése van? Keresse kollégáinkat!

Különlegességeink


IRÉNE BISZTRO

Az Irene Bisztro egy őszinte bisztró konyha: a szezonalitáson és a frissességen alapul. Konyhánkban felhasznált alapanyagokat általunk jól ismert, megbízható őstermelőktől szerezzük be, valamint ételeink elkészítéséhez modern konyhatechnológiát használunk, hogy megőrizzük a nyersanyagok friss, természetes ízét. Étlapunkat a természet határozza meg, csak azt tesszük a tányérra, amit kiváló minőségben be tudtunk szerezni.

Birtok
tovább
Szobák
tovább
Iréne Bisztro
tovább


További galériák
Fontos
információk

FONTOS INFORMÁCIÓ 

Maszkviselési szabály szempontjából a Hercegasszony Birtok az aktuális, érvényben lévő rendeletek szerint jár el.

2021. szeptember 1-jét követően, a hatályos jogszabályok értelmében, a Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők jogszabályban meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató okmányolvasón keresztül szálláshelykezelő szoftverében rögzíti, és egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítja.

Jogszabályi elrendelés alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni, így kérjük hozzák magukkal!