Gyors Ajánlatkérés

  Iréne Bisztro

  A hercegasszony Birtok étterme az Irene Bisztro, amely egy őszinte ‎bisztró konyha: a szezonalitáson és a frissességen alapul. Konyhánkban felhasznált alapanyagokat általunk jól ismert, megbízható őstermelőktől szerezzük be, valamint ételeink elkészítéséhez modern konyhatechnológiát használunk, hogy megőrizzük a nyersanyagok friss, természetes ízét. Étlapunkat a természet határozza meg, csak azt tesszük a tányérra, amit kiváló minőségben be tudtunk szerezni.

  Bisztrónk nem csak szállóvendégeink, hanem külsős vendégek előtt is nyitva áll előzetes egyeztetést és asztalfoglalást követően, akik A’la carte étlapunkról kedvük szerint választhatják ki az ízlésviláguknak és igényüknek megfelelő fogásokat.

  Ismerje meg aktuális italkínálatunkat!


  S hogy nap, mint nap milyen különlegességekkel várjuk Önöket?

  • Tökéletes napindító reggeli választékunk minden nap 8-10 óráig.
  • A’la carte ebéd kínálatunk minden nap 12-15 óráig,
  • valamint az előzetesen 16 óráig kiválasztott 3 fogásos élményvacsoránk minden nap 18:00-20:00-ig.
  • Hideg ízelítők a Hercegasszony éléskamrájából pedig 10-12 óráig, illetve 15-18 óráig érhetőek el a szálloda éttermében.

  Minden elfogyasztott ínycsiklandozó falattal Ön is hozzájárul a környező gazdák és kiskereskedők, valamint Birtokunk gasztronómiai sikereihez! Köszönjük!

  Különlegességeink


  IRÉNE BISZTRO

  Az Irene Bisztro egy őszinte bisztró konyha: a szezonalitáson és a frissességen alapul. Konyhánkban felhasznált alapanyagokat általunk jól ismert, megbízható őstermelőktől szerezzük be, valamint ételeink elkészítéséhez modern konyhatechnológiát használunk, hogy megőrizzük a nyersanyagok friss, természetes ízét. Étlapunkat a természet határozza meg, csak azt tesszük a tányérra, amit kiváló minőségben be tudtunk szerezni.

  Birtok
  tovább
  Szobák
  tovább
  Iréne Bisztro
  tovább


  További galériák
  Hétköznapi villámackió: már 10 850 Ft/éj ártól! Részletek »