Gyors Ajánlatkérés

Iréne Bisztro

Asztalfoglalás

A Hercegasszony Birtok étterme az Irene Bisztro, amely egy őszinte ‎bisztró konyha: a szezonalitáson és a frissességen alapul. Konyhánkban felhasznált alapanyagokat általunk jól ismert, megbízható őstermelőktől szerezzük be, valamint ételeink elkészítéséhez modern konyhatechnológiát használunk, hogy megőrizzük a nyersanyagok friss, természetes ízét. Étlapunkat a természet határozza meg, csak azt tesszük a tányérra, amit kiváló minőségben be tudtunk szerezni.

Bisztrónk nem csak szállóvendégeink, hanem külsős vendégek előtt is nyitva áll előzetes egyeztetést és asztalfoglalást követően, akik A’la carte étlapunkról kedvük szerint választhatják ki az ízlésviláguknak és igényüknek megfelelő fogásokat.

Ismerje meg aktuális kínálatunkat!


S hogy nap, mint nap milyen különlegességekkel várjuk Önöket?

  • Tökéletes napindító reggeli választékunk minden nap 8-10 óráig.
  • A’la carte ebéd kínálatunk minden nap 12-15 óráig,
  • Vacsorakínálat:
    • 2023. június 4-ig: az előzetesen 16 óráig kiválasztott 3 fogásos élményvacsoránk minden nap 18:00-20:00-ig (6 850 Ft / fő / alkalom),
    • 2023. június 5-től: heti menü kínálatból (3 leves, 4 főétel, 3 desszert) a helyszínen választható. A vacsora ára a választott fogásoktól függ.
  • Hideg ízelítők a Hercegasszony éléskamrájából pedig 10-12 óráig, illetve 15-18 óráig érhetőek el a birtok éttermében.

Minden elfogyasztott ínycsiklandozó falattal Ön is hozzájárul a környező gazdák és kiskereskedők, valamint Birtokunk gasztronómiai sikereihez! Köszönjük!


Asztalfoglalás

Kérjük tájékozódjon időben még az asztalfoglalás előtt!
2023. szeptember 9. szombat és 16. szombat, valamint 2023. szeptember 1. - 2024. január 1. között a vasárnapi, hétfői és keddi napokon az étterem ZÁRVA tart!Kérdése van? Keresse kollégáinkat!

Birtok
tovább
Szobák
tovább
Iréne Bisztro
tovább


További galériák