Gyors Ajánlatkérés

Rendezvény és csapatépítés

Egyedi stílusos rendezvényhelyszín, kizárólagos birtokhasználat mellett.

Fontos eseményre készül? Különleges köntösbe bújtatná rendezvényét egy páratlan helyszínen? Töltse nálunk a jeles napot, a Hercegasszony Birtok hangulata garantáltan megfűszerezi a nagy eseményt!

Reprezentatív fogadás, kisebb konferencia, partnertalálkozó vagy csapatépítő események különleges és izgalmas helyszínre lelhetnek a 2 hektáros birtokon.

35 fős, természetes fényű rendezvényteremmel várjuk, amely projektorral, vetítővászonnal, valamint hangosítással felszerelt, hogy zökkenőmentes legyen a munka.

Részesítse kollégáit, partnereit különleges gasztronómiai élményben!

Sörvacsora:

Sörvacsora a békésszentandrási,  méltán országos hírű Szent András Sörfőzde minőségi kézműves söreinek bemutatásával összekapcsolva. A sörfőzde tulajdonosa egy frappáns előadás keretein belül avat be minket a sörfőzés rejtelmeibe és ajánl a fogásokhoz illő sörkülönlegességeket - Előre egyeztetést igényel!

Borkóstoló:

Borkedvelőknek pedig szívesen szervezünk kívánság alapján összeállított borkóstolót a Bortársaság jóvoltából. - Előre egyeztetést igényel!

Megfelelő időjárás esetén a választott étkezések a szabadban kerülnek megtartásra – reggeli a teraszon, piknik kávészünet a puha fűben vagy éppen  forraltborozás sült gesztenyével vagy kenyérlángos sütögetés egy finom Hercegasszony Pálinka a szabadban a hangulatos kemencénk mellett.

További információ, vagy ajánlat a +36 20 389 7891 telefonszámon és ertekesites@hercegasszony.hu  e-mail címen is kérhető.


PARTNEREINK:

Rendezvényszervező Rendezvényhelyszínek Esküvőhelyszínek Konferenciahelyszinek Tréninghelyszinek
Birtok
tovább
Szobák
tovább
Iréne Bisztro
tovább


További galériák

Jelentkezz Hozzánk, légy a csapatunk tagja!Nyitott pozíciókBezárás

Bor&sajt vacsoraest
Időpont: 2023.06.14. További információkért és asztalfoglalásért kattintson!
Részletek