Gyors Ajánlatkérés

Hercegasszony Birtok Törzsvendég Program

Elindult a Hercegasszony Birtok egyedi és előnyökkel teli Törzsvendég Programja.

Nagy öröm számunkra, hogy hosszas előkészültek, tervezgetések után, rengeteg vendégvélemény olvasgatást követően és számos javaslatot megfogadva megvalósíthattuk régóta dédelgetett álmunkat; létrehoztunk egy olyan törzsvendégprogramot, amellyel egyszerűen, hatékonyan tudjuk vendégeink belénk fektetett bizalmát, lojalitását meghálálni. 
Köszönünk minden mosolyt, bíztató szót, erőt és támogatást, a rengeteg nálunk töltött éjszakát, szállodánkban szerzett élményt, pozitív visszajelzést!

Egy csapathoz tartozni mindig jó dolog, pláne egy szuper csapathoz. 

Törzsvendég Programunk már Önre is vár.

 • Regisztrációja után azonnal 1000 bónuszponttal jutalmazzuk.
 • Legközelebbi foglalását 3% kedvezménnyel teheti meg.
 • Pontjait már az első foglalásnál beválthatja.
 • Foglalásai után a jövőben extra pontokat írunk jóvá, melyeket kedvezményekre válthat következő foglalásánál.

Előnyök, kedvezmények kizárólag tagoknak.

 • Egyedi akciók első kézből - Exkluzív promóciók törzsvendégeknek.
 • Minden, a szálloda weboldalán indított foglalása után pontjóváírás és azonnali kedvezmény jár.
 • A végösszeg akár 4%-át pontokkal is fizetheti.
 • Több pihenés = több élmény + ráadás pontok és magasabb kedvezmény

Hogyan lehetek csapattag?

 • A regisztráció mindössze pár kattintás és néhány adat megadása.
 • Regisztráció után megerősítés is szükséges.
 • Személyes és számlázási adatainak megadása önkéntes.
 • Adatait, ajánlatkéréseit, jövőbeli foglalásait saját loyalty fiókjában kezelheti,
 • Preferenciáit egyedileg, saját felhasználói profiljában állíthatja.

Regisztráció kötelezettség nélkül.

Törzsvendég Programunk tagjaként csak nyerhet. Már a regisztrációért is pont jár, mely kedvezményekre váltható.

Törzsvendég Program tag leszek

A Hercegasszony Birtok Törzsvendég Program szintjei:

Bronz
A Bronz tagság feltétele
Regisztráció
A Bronz tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 2%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 pontot! A következő foglalása értékének 3%-át jóváírjuk pontok formájában!
Minden megszerzett pont 1 forintot ér!
Foglalása végösszegéből 3% kedvezményt kap!
Silver
A Silver tagság feltétele
6 éjszaka
eltöltése
és
3 foglalás
megléte
és
100.000 Ft
elköltése
A Silver tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 3%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 pontot! A következő foglalása értékének 5%-át jóváírjuk pontok formájában!
Minden megszerzett pont 1 forintot ér!
Foglalása végösszegéből 5% kedvezményt kap!
Gold
A Gold tagság feltétele
6 éjszaka
eltöltése
és
3 foglalás
megléte
és
300.000 Ft
elköltése
A Gold tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 4%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 pontot! A következő foglalása értékének 5%-át jóváírjuk pontok formájában!
Minden megszerzett pont 1 forintot ér!
Foglalása végösszegéből 10% kedvezményt kap!

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen. Mindenki regisztrálhat, aki szeretne kedvezményesen pihenni nálunk, illetve szeretné a program további előnyeit élvezni a jövőben.
A csatlakozás mindössze egy regisztrációhoz kötött. Sikeres regisztrációt követően a bronz szintre kerül, ahol már részesülhet is a szinthez tartozó 3% kedvezmény a szállás szolgáltatásából. Egyéb feltételek teljesítésére (eltöltött éjszaka szám, elköltött összeg… stb.) nincs szükség.

Minden regisztrált tag számára biztosítjuk az adott törzsvendég szintek megfelelő mértékű kedvezményt, melyek kizárólag, közvetlen a szálloda weboldalán keresztül történő foglalások esetén azonnal levonásra is kerül a foglalási folyamatban. A regisztráció mellett bizonyos adatok megadásáért, valamint a foglalások után járó és jóváírt pontokat már a bronz szinten, a foglalások során fel tudja használni, azaz kedvezményre válthatja.
A regisztrációra ilyen esetben is szükség van, így kérjük, ebben az esetben is regisztráljon, hiszen Önt kiváltképp megilleti a törzsvendégeinknek járó regisztrációs bónuszpont.

Törzsvendégprogramunkat azért hoztuk létra, hogy a bennünket több alkalommal választó és évente akár többször nálunk pihenő vendégeink hűségét honoráljuk. Programunkba 3 szintet különböztetünk meg. Regisztrációs (Bronz) szint- Silver szint – Gold szint.
Mindegyik szinten egyedi előnyök és kedvezmények várnak Önre, melyek szintről szintre emelkednek, gyarapodnak. A regisztrációs szinthez semmilyen feltétel teljesítése nem szükséges, azonban a többi szint elérése foglalási darabszámhoz, éjszakaszámhoz és költéshez kötött.

A törzsvendégprogramhoz való csatlakozás mindenféle kötelezettségtől mentes, mindössze regisztrációhoz kötött (név, e-mail cím megadása szükséges). A program szintjeinek előnyeit az oldalon a szintek leírásánál olvashatja.
Fontos, hogy a szintekhez tartozó kedvezményeket abban az esetben érvényesíti a szobafoglalási és ajánlatadó rendszerünk, amennyiben a regisztráció megerősített státuszú valamint a foglalás és ajánlatkérés során a törzsvendég be van jelentkezve a saját törzsvendég felhasználói profiljába.

A regisztrációért, adatmegadásért és a foglalások során szerzett, jóváírt pontok a megszerzéstől számított 1 évig érvényesek. A lejárat előtt a program e-mailben küld értesítést, hogy hamarosan lejáró pontokkal rendelkezik, így ezek felhasználására nincs már sok idő.

A foglalás során szerzett pontok első körben feltételes pontként jelennek meg a felhasználási fiókban, felhasználható pontokká a foglalás leutazását követően válnak. Amennyiben egy foglalás során történik pontbeváltás, így a foglalás kedvezményesen történt, de a foglalás valamilyen oknál fogva lemondásra kerül, akkor a szálloda a törzsvendég számára a foglalás során felhasznált pontokat törli.

A szintekhez tartozó kedvezmények, a szerzett pontok beválthatósága maximalizálva van, valamint egy foglalás során a kedvezmények és a pontok kizárólag egy felhasználótól vonhatóak le és válthatóak be, így célszerű családonként egy főnek regisztrálni.
Javasoljuk, hogy az a családtag regisztráljon, aki általában a foglalás koordinálja és a felhasználói fiókot is kezeli.

A törzsvendégeknek a pontbeváltás érvényesítéséhez fontos, hogy a foglalást/ajánlatkérését a Birtok weboldalán a felhasználói fiókjába bejelentkezve kezdje meg.
Utólag és a helyszínen sajnos nincs lehetőség a pontbeváltásra/pontjóváírásra.