Gyors Ajánlatkérés

Álomesküvőre hangolódva

Február 16-án, szombaton életre hívtuk első alkalommal a Hercegasszony Birtok esküvői nyílt napját. Nagy izgalmakkal vártuk ezt a napot, hiszen nem tudhattuk előre, hogy hogyan is fog reagálni a nagyközönség a Valentin-nap környékén megrendezésre kerülő programunkra.

Úgy gondolom mindenféle túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy rendezvényünket fantasztikus hangulat jellemezte és komoly sikerekkel zártuk.
Az új érdeklődőknek, és a már szerződéssel rendelkező pároknak köszönhetően nagyon szép számú látogatottságnak örvendhettünk, és büszkén elmondhatjuk, hogy az érdeklődők közül kiemelkedő arányban rögtön kötöttek is le időpontokat az idei, és jövő évre egyaránt. Ráadásul a nap végén teljesen véletlenszerűen egy tavalyi kedves házaspárunk is látogatást tett nálunk. Kéz a kézben, boldogan és izgatottan kezdték mesélni, hogy milyen is volt az első közös egy évük, és az ember életében a legcsodálatosabb dologról is beszámoltak, azaz, hogy idén ősszel már hárman fogják kis családjukat alkotni.

A Birtok és kollégáink napja ezzel vált igazán teljessé és emlékezetessé.

Ismét bebizonyosodott, hogy felelősségteljes és alázatos munkánk a Birtok egyedi milliőjével nagyon sikeres párost alkot - legyen szó bármilyen tematikájú rendezvényről.

A pozitív eredménynek köszönhetően úgy tervezzük, hogy jövőre ismét megrendezzük esküvői nyílt napunkat, egyetlen különbséggel. 2 naposra szeretnénk bővíteni a Birtokbejárást és a szolgáltatókkal való ismerkedést annak érdekében, hogy megfelelő időt tudjunk szentelni leendő házaspárjaink igényeinek, kérdéseinek megválaszolásaira teljes képet biztosítva ezzel is döntésük meghozatalához.

Üdvözlettel,
-Kisherceg-


Egyedi, stílusos rendezvényhelyszín

Igazán romantikus, vízparti esküvőről álmodik? Egy helyről ahol életük nagy napjára az elegancia és a stílus teszi fel a koronát? Válasszák helyszínül a Hercegasszony Birtokot, hogy tökéletessé varázsoljuk esküvőjüket!

Képzeljen el egy meghitt vízparti szertartást, ahol az üdén zöldellő természet öleli körül a násznépet! A különleges esküvői ceremóniát egy hangulatos, sátorban megrendezett ünnepély követi, miközben fotósunk örökíti meg a legszebb pillanatokat ebben az idilli környezetben. Parkolási lehetőséggel és a vendégek részére igény szerint szállodai és apartman szobákkal várjuk Önöket!

Az ifjú párnak elegáns lakosztályt ajándékozunk a nászéjszakára, valamint pezsgővel kedveskedünk.

Szolgáltatásaink:

  • 100 fős rendezvénysátor
  • hangulatos környezet
  • polgári szertartás a vízparton
  • igényelhető dekoráció és eseményfotózás
  • kedvező étel és italcsomag ajánlatok
  • kedvezmények gyerekeknek
  • szállodai és apartman szobák a távolról érkező vendégek részére

Exkluzív helyszín, profi kiszolgálás. Ez a Hercegasszony Birtok!


Hotel
tovább
Szobák
tovább
Iréne Bisztro
tovább


További galériák