Gyors Ajánlatkérés

Kajak-Kenu Vízisport és Szabadidő Club

Kajak-Kenu Vízisport és Szabadidő Club
Helyszín(ek): 5540, Szarvas Erzsébet Liget Vizisport telep

Kihagyhatatlan élmény a Körös-holtág vadregényes kiságainak felfedezése bérelhető kajakokkal vagy kenukkal. A vízitelepen könnyedén bérelhető megfelelő sporteszköz, majd kezdődhet a túra a holtág 15 km-es, Szarvas-békésszentandrási szakaszán a szivonyától a duzzasztóig.

Rövid története:
Az Erzsébet-liget – a hétvégi kikapcsolódás mellett – az 1970-es évektől sportközponttá is vált. Amatőr teniszezők társadalmi munkában újjáépítették a két világháború közti elit időközben elpusztult teniszpályáit és szakosztályt is alakítottak. Az Erzsébet-ligeti teniszpályákat ma bérlő tartja fenn és várja a teniszezni vágyó vendégeket.

A Körös partján részben társadalmi összefogással vízitelepet építettek, ahol felkészült szakemberek nevelik a kajak-kenu utánpótlást.
A vendég a vízitelepen megfürödhet, bérelhet magának megfelelő sporteszközt és végigevezheti a holtág 15 kilométeres, Szarvas – békésszentandrási szakaszát a szivornyáktól a duzzasztóig.
Olyan kanyargós a meder, hogy előre legfeljebb 2-300 métert lehet látni, ezért újabb és újabb meglepetések várják a csónakázókat, kajakozókat. Mivel a part nagyobb részét szinte Békésszentandrásig felparcellázták, egymást érik a nyaralók. Szerencsére ezeket már jótékonyan takarják a több évtizedes fák.

Tovább a Club weboldalára »

Vissza a programokhoz
Birtok
tovább
Szobák
tovább
Iréne Bisztro
tovább


További galériák

Jelentkezz Hozzánk, légy a csapatunk tagja!Nyitott pozíciókBezárás

Bor&sajt vacsoraest
Időpont: 2023.06.14. További információkért és asztalfoglalásért kattintson!
Részletek