Gyors Ajánlatkérés

  Kajak-Kenu Vízisport és Szabadidő Club

  Kajak-Kenu Vízisport és Szabadidő Club
  Helyszín(ek): 5540, Szarvas Erzsébet Liget Vizisport telep

  Kihagyhatatlan élmény a Körös-holtág vadregényes kiságainak felfedezése bérelhető kajakokkal vagy kenukkal. A vízitelepen könnyedén bérelhető megfelelő sporteszköz, majd kezdődhet a túra a holtág 15 km-es, Szarvas-békésszentandrási szakaszán a szivonyától a duzzasztóig.

  Rövid története:
  Az Erzsébet-liget – a hétvégi kikapcsolódás mellett – az 1970-es évektől sportközponttá is vált. Amatőr teniszezők társadalmi munkában újjáépítették a két világháború közti elit időközben elpusztult teniszpályáit és szakosztályt is alakítottak. Az Erzsébet-ligeti teniszpályákat ma bérlő tartja fenn és várja a teniszezni vágyó vendégeket.

  A Körös partján részben társadalmi összefogással vízitelepet építettek, ahol felkészült szakemberek nevelik a kajak-kenu utánpótlást.
  A vendég a vízitelepen megfürödhet, bérelhet magának megfelelő sporteszközt és végigevezheti a holtág 15 kilométeres, Szarvas – békésszentandrási szakaszát a szivornyáktól a duzzasztóig.
  Olyan kanyargós a meder, hogy előre legfeljebb 2-300 métert lehet látni, ezért újabb és újabb meglepetések várják a csónakázókat, kajakozókat. Mivel a part nagyobb részét szinte Békésszentandrásig felparcellázták, egymást érik a nyaralók. Szerencsére ezeket már jótékonyan takarják a több évtizedes fák.

  Tovább a Club weboldalára »

  Vissza a programokhoz
  Birtok
  tovább
  Szobák
  tovább
  Iréne Bisztro
  tovább


  További galériák
  Fontos
  információk

  FONTOS INFORMÁCIÓ 

  Maszkviselési szabály szempontjából a Hercegasszony Birtok az aktuális, érvényben lévő rendeletek szerint jár el.

  2021. szeptember 1-jét követően, a hatályos jogszabályok értelmében, a Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők jogszabályban meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató okmányolvasón keresztül szálláshelykezelő szoftverében rögzíti, és egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítja.

  Jogszabályi elrendelés alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni, így kérjük hozzák magukkal!