HU EN

5400 Mezőtúr Hercegasszony útja 1.

Iréne Bisztro

A hercegasszony Birtok étterme az Irene Bisztro, amely egy őszinte ‎bisztró konyha: a szezonalitáson és a frissességen alapul. Konyhánkban felhasznált alapanyagokat általunk jól ismert, megbízható őstermelőktől szerezzük be, valamint ételeink elkészítéséhez modern konyhatechnológiát használunk, hogy megőrizzük a nyersanyagok friss, természetes ízét. Étlapunkat a természet határozza meg, csak azt tesszük a tányérra, amit kiváló minőségben be tudtunk szerezni.

Bisztrónk nem csak szállóvendégeink, hanem külsős vendégek előtt is nyitva áll előzetes egyeztetést és asztalfoglalást követően, akik A’la carte étlapunkról kedvük szerint választhatják ki az ízlésviláguknak és igényüknek megfelelő fogásokat.

Ismerje meg aktuális étel és italkínálatunkat!

Különlegességeink


IRÉNE BISZTRO

Az Irene Bisztro egy őszinte bisztró konyha: a szezonalitáson és a frissességen alapul. Konyhánkban felhasznált alapanyagokat általunk jól ismert, megbízható őstermelőktől szerezzük be, valamint ételeink elkészítéséhez modern konyhatechnológiát használunk, hogy megőrizzük a nyersanyagok friss, természetes ízét. Étlapunkat a természet határozza meg, csak azt tesszük a tányérra, amit kiváló minőségben be tudtunk szerezni.

Birtok
tovább
Szobák
tovább
Iréne Bisztro
tovább


További galériák