Gyors Ajánlatkérés

Projektinformációk

GINOP-4.1.4-19-2020-02320

  • Projekt megnevezése: „Napelemes rendszer kiépítése a Dél- Alföld Consulting Kft. Mezőtúr, Hercegasszony útja 1. fióktelepén”
  • Kedvezményezett neve:Dél-Alföld Consulting Kft.
  • Projekt címe:  „Napelemes rendszer kiépítése a Dél- Alföld Consulting Kft. Mezőtúr, Hercegasszony útja 1. fióktelepén”
  • Elszámolható összköltség: 16 780 000 Ft
  • Vissza nem térítendő támogatás összege: 9 229 000 Ft
  • Támogatás mértéke: 55 %


A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt keretében napelemes háztartási méretű kiserőmű kerül kiépítésre, melynek célja gazdaságilag megtérülő, környezetbarát megújulóenergia-termelő berendezés telepítése a hálózati villamosenergia-igény csökkentésének érdekében.
A fejlesztés megvalósulásának helyszíne a Dél-Alföld Consulting Kft. 5400 Mezőtúr, Hercegasszony útja 1. 13232/2 helyrajzi számon található fióktelepe. A napelemek földre kerültek elhelyezésre.
A napelemes rendszer teljesítménye: 60 kW, a csatlakozási teljesítmény 50 kW, a napelem panelek az inverteren keresztül csatlakoznak az AC elosztó-csatlakozó szekrényhez és a meglévő elektromos hálózathoz.
A projekt hosszú távú közvetlen céljai között szerepel a működési költségek csökkentése, a magasabb komfortfokozat elérése. A projekt hosszú távú közvetett céljai elsősorban az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentése és a mérsékelt fosszilisenergia-felhasználás hozzájárulva az ország megújulóenergia-források felhasználásának növelése céljának eléréséhez.

A projekt megvalósításának dátuma: 2022.09.30.

Birtok
tovább
Szobák
tovább
Iréne Bisztro
tovább


További galériák

Jelentkezz Hozzánk, légy a csapatunk tagja!Nyitott pozíciókBezárás