Gyors Ajánlatkérés

  Mini Magyarország makettpark

  Mini Magyarország makettpark
  Helyszín(ek): 5540 Szarvas, I. Külkerület 9.

  A Mini Magyarország makettparkban több mint félszáz épített csoda minden apró részletében kidolgozott kicsinyített mása megtalálható a történelmi Magyarország közepén, Szarvason.

  Az ország legnagyobb arborétumában felépített makettparkban a látogatók olyan építészeti mesterművek kicsinyített másaival találkozhatnak, mint a Gyulai vár, a Szegedi Dóm, vagy a Kaposvári Csiky Gergely Színház.

  • A park 2015-ben Erdélynevezetességeivel és büszkeségeivel bővült, így már akár a Dévai várig, vagy a Kolozsvári Szent Mihálytemplomig is elkalandozhatunk, miközben több száz év történelmi hagyománya, építészete és neves eseményei elevenednek meg a szemünk előtt.
  • 2016-tól a Felvidék, 2017-től Kárpátalja, 2019-től Őrvidék (Burgenland) szépségei, történelmi titkai és építészeti kuriózumai hívjákkalandra a látogatókat.
  • 2019-ben megnyílt a gyönyörű egyediMese-tér,a Kő Boldizsár által készített mesejátszótér.  A 2020-as év is meglepetéseket tartogat: újabb mai magyarországi makettek kapnak helyet a parkban, a Zemplén és a Hortobágy szerelmesei is láthatnak egy-egy csodát a környékről.

  Hazánk egyetlen interaktív makettparkjában az ország leghosszabb szabadtéri vasútmodellpályáján gombnyomásra indíthatóak a vonatok, hajók ringatóznak a mini Balatonon és a mini Dunán, valamint zenével, harangjátékkal és sok más meglepetéssel várják a látogatókat a várak, templomok, épületek. 

  Magyarország és a határon túli nevezetességek  gyerekbarát méretben egy helyen, felnőtteknek, gyerekeknek, családoknak és osztályoknak egyaránt kötelező országjáró program.

  A szarvasi Mini Magyarország nem csupán egy makettpark, de olyan élménypark, amely garantáltan maradandó emlékeket kínál.

  Vissza a programokhoz
  Birtok
  tovább
  Szobák
  tovább
  Iréne Bisztro
  tovább


  További galériák
  Fontos
  információk

  FONTOS INFORMÁCIÓ 

  Maszkviselési szabály szempontjából a Hercegasszony Birtok az aktuális, érvényben lévő rendeletek szerint jár el.

  2021. szeptember 1-jét követően, a hatályos jogszabályok értelmében, a Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők jogszabályban meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató okmányolvasón keresztül szálláshelykezelő szoftverében rögzíti, és egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítja.

  Jogszabályi elrendelés alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni, így kérjük hozzák magukkal!