Gyors Ajánlatkérés

Mini Magyarország makettpark

Mini Magyarország makettpark
Helyszín(ek): 5540 Szarvas, I. Külkerület 9.

A Mini Magyarország makettparkban több mint félszáz épített csoda minden apró részletében kidolgozott kicsinyített mása megtalálható a történelmi Magyarország közepén, Szarvason.

Az ország legnagyobb arborétumában felépített makettparkban a látogatók olyan építészeti mesterművek kicsinyített másaival találkozhatnak, mint a Gyulai vár, a Szegedi Dóm, vagy a Kaposvári Csiky Gergely Színház.

  • A park 2015-ben Erdélynevezetességeivel és büszkeségeivel bővült, így már akár a Dévai várig, vagy a Kolozsvári Szent Mihálytemplomig is elkalandozhatunk, miközben több száz év történelmi hagyománya, építészete és neves eseményei elevenednek meg a szemünk előtt.
  • 2016-tól a Felvidék, 2017-től Kárpátalja, 2019-től Őrvidék (Burgenland) szépségei, történelmi titkai és építészeti kuriózumai hívjákkalandra a látogatókat.
  • 2019-ben megnyílt a gyönyörű egyediMese-tér,a Kő Boldizsár által készített mesejátszótér.  A 2020-as év is meglepetéseket tartogat: újabb mai magyarországi makettek kapnak helyet a parkban, a Zemplén és a Hortobágy szerelmesei is láthatnak egy-egy csodát a környékről.

Hazánk egyetlen interaktív makettparkjában az ország leghosszabb szabadtéri vasútmodellpályáján gombnyomásra indíthatóak a vonatok, hajók ringatóznak a mini Balatonon és a mini Dunán, valamint zenével, harangjátékkal és sok más meglepetéssel várják a látogatókat a várak, templomok, épületek. 

Magyarország és a határon túli nevezetességek  gyerekbarát méretben egy helyen, felnőtteknek, gyerekeknek, családoknak és osztályoknak egyaránt kötelező országjáró program.

A szarvasi Mini Magyarország nem csupán egy makettpark, de olyan élménypark, amely garantáltan maradandó emlékeket kínál.

Jegypénztár nyitva tartás:

Március 1-től – November 30-ig 8:00 – 18:00 óráig

December 1-től – Február 28-ig 8:00 – 16:00 óráig

Vissza a programokhoz
Birtok
tovább
Szobák
tovább
Iréne Bisztro
tovább


További galériák