Gyors Ajánlatkérés

Kerékpártúra

A Hercegasszony Birtok szolgáltatásai között ugyanúgy megtalálhatóak a megújulást eredményező wellness elemek, mint az aktív időtöltést, örömteli mozgást nyújtó kerékpározás is. 5 férfi, 5 női kerékpárral tudjuk sportkedvelő vendégeinket kiszolgálni, melyek akár csoportosan is igénybe vehetők. 4 különböző útvonalat állítottunk össze, melyek akár egyedül, párban, családosan vagy akár csapatban is letekerhetőek. Túracsomagjaink térképes leírást tartalmaznak, de igény szerint túravezetőt is tudunk biztosítani.

Ismerjék meg Mezőtúr környékét kétkeréken!

A túraleírásoknál található térképek nagyításához kattints a képekre!

Biciklitúra térkép - Szarvasi ArborétumA túra ára és tartalma:

  • 7 800 Ft/fő kerékpár, mely tartalmaz 1 db térképes leírást, a szarvasi kompra 1 db jegyet, valamint 1 db kombinált belépőjegyet a Szarvasi Arborétumba és Mini Magyarország területére.

Választható extrák:

  • Túracsomag: 1 400 Ft/fő (tartalma 2 db szendvics, 1 db 800ml-es ásványvíz, és egy alma).

Induljunk el a Hercegasszony Birtokról a főút felé, majd az emelkedőnél fordulj balra és haladj egyenesen az úton a komp átkelőig. Kelj át a komppal (a jegyet mi biztosítjuk) a Körösön, majd a túra folytatásaként a túlparton haladj tovább szintén egyenesen. 4,5 km után bal oldalon találod a Szarvasi Arborétum bejáratát. Barangold be a minden évszakban elérhető mesés Arborétumot, mely egyben Magyarország legnagyobbjaként van számontartva.
/A kerékpárokat az Arborétum bejáratánál található kerékpártárolóban kell elhelyezni, mivel az Arborétum területe csak gyalogosan járható./

Biciklitúra térkép - Horthy István DuzzasztóműA túra ára és tartalma:

  • 4 500 Ft/fő kerékpár, mely tartalmaz 1 db térképes leírást.

Választható extrák:

  • Túracsomag: 1 400 Ft/fő (tartalma 2 db szendvics, 1 db 800ml-es ásványvíz, és egy alma).

Induljunk el a Hercegasszony Birtokról a főút felé, majd az emelkedőnél fordulj balra és haladj egyenesen az úton a komp átkelő előtt található gátig. Ott fordulj jobbra, tekerj 2 km-t a gátoldalon egyenesen, ezután elérsz a békésszentandrási Duzzasztómű és hajózsilipig, másnéven a békésszentandrási vízlépcsőig. A műemlék egész évben 0-24 óráig díjmentesen látogatható.

Biciklitúra térkép - Szent András SörfőzdeA túra ára és tartalma:

  • 7 000 Ft/fő kerékpár, mely tartalmaz 1 db térképes leírást, a szarvasi kompra 1 db jegyet, valamint 1 db belépőjegyet a Szent András Sörfőzdébe. A közel 1 órás gyárlátogatás 3 különböző sör kóstolását és a sörfőzde saját logóval ellátott ajándék poharát tartalmazza.

Induljunk el a Hercegasszony Birtokról a főút felé, majd az emelkedőnél fordulj balra és haladj egyenesen az úton a komp átkelőig. Kelj át a komppal (a jegyet mi biztosítjuk) a Körösön, majd a túra folytatásaként a túlparton haladj tovább szintén egyenesen. 5 km után a kereszteződésben fordulj jobbra Békésszentandrás irányába, és tekerj még 2 km-t. Ezt követően jobb oldalon fogod megtalálni a bevezető utat a táblákkal is jelzett Békésszentandrási Kézműves Sörfőzdéhez.

Hotel
tovább
Szobák
tovább
Iréne Bisztro
tovább


További galériák