A harcsából készítünk egy zöldfűszeres pástétomot amit alacsony hőmérsékleten elkészítünk. Ehhez adunk egy klassz padlizsán tatárt és sült fokhagymával bekevert egy éjszakán át lecsepegtetett tejfölt és egy általunk sütött lepénykenyeret.
(Laktózt tartalmaz, gluténmentes)
Ár: 2 570 Ft
A kertünkben megtermett újhagymából egy tartalmas krémlevest főzünk amihez sok tejfölt adunk és turmixoláskor még sok újhagymát, hogy szép zöld színű legyen a levesünk. Majd parmezánból, szezámmagból, törökmogyoróból, fűszerekből álló granolával tesszük még finomabbá a levesünket.
(Laktózt tartalmaz, gluténmentes)
Ár: 1900 Ft
Tanyasi csirke csontjaiból sok zöldséggel készítünk egy leves alapot amibe rengeteg zöldséget és zöldfűszert főzünk. Majd a csirkehúsból egy citromos tárkonyos húsgombócot készítünk amivel még gazdagabbá tesszük a levesünket.
(Laktózt tartalmaz, gluténmentes)
Ár: 2 470 Ft
Pezsgővel és rozé borral készítünk egy fűszeres epres redukciót amibe friss epret turmixolunk és cikkezett epret adunk még hozzá. Kerül még a levesbe egy vaniliás, tonkababos mandulatejes panna cotta és sok kókusz chipsz.
(Laktóz- és gluténmentes)
Ár: 1900 Ft
Főzünk egy klassz húslevest marha nyakból és sok marha húsos csontból amit előtte a sütőben megpirítunk, hogy még teltebb legyen a leves íze. Forrázunk le friss zöldségeket és készítünk egy házi tésztát amit a főtt marhahússal és zöldfűszerekkel töltünk meg és ezt adjuk a levesbe
(Laktózmentes, glutént tartalmaz)
Ár: 2 470 Ft
A fogasfilét sóoldatba tesszük, hogy egyenletesen járja ás a só, majd a bőrén megsütjük. Karalábé pürét készítünk amihez a saját almalevünket használjuk fel és egy borsó salátát adunk a fogasunkhoz még, és végül meglocsoljuk a pezsgős vajmártással.
(Laktózt tartalmaz, gluténmentes)
Ár: 4 700 Ft
A báránycsülköt olvasztott zsírba tesszük és zöldfűszerekkel és sok fokhagymával lassan konfitáljuk. Főzünk egy klassz árpagyöngy rizottót amihez aszalt sárgabarackot, aszalt paradicsomot és bébi parajt adunk és pok choyt sütünk amit fokhagyma olajjal locsolunk meg.
(Laktóz- és gluténmetes)
Ár: 8 700 Ft
A sertés szüzet sóoldatba tesszük, hogy egyenletesen járja át a só, és utána alacsony hőmérsékleten készítjük el, hogy szaftos maradjon. A bakonyi raguhoz a saját füstölésű szalonnánkat használjuk fel, és köretként vargánya gombával gazdagított dödöllét adunk és az egészet egy kanál sűrű csepegtetett tejföllel tesszük még gazdagabbá.
(Laktózt tartalmaz, gluténmentes)
Ár: 5 300 Ft
A malackarajt sok zöldfűszer és fokhagyma kíséretében sütjük meg és egy ropogós préselt burgonyát adunk mellé. A hagyma mártáshoz a kertünkben megtermelt hagymát használjuk amit sok fehérborral, almalével és fűszerekkel főzünk össze.
(Laktózt tartalmaz, gluténmentes)
Ár: 4 700 Ft
Kacsa combokat olvasztott zsírba tesszük sok hagymával, fokhagymával és zöldfűszerekkel majd lassan készre sütjük. Tálaláskor ropogósra pirítjuk a bőrét majd mellé adunk egy almalével készült sült cékla pürét és egy ropogós édesburgonya krokettet.
(Laktózt- és glutént tartalmaz)
Ár: 4 700 Ft
Készítünk egy klassz rizottót amihez citrom és narancs héjat adunk majd mézet és bébispenótot és sok zöldborsót. Majd ehhez sütünk fokhagyma olajjal pok choyt és pirított mogyorót adunk hozzá.
(Laktóz- és gluténmentes, vegán)
Ár: 3 600 Ft
A csirkemellet alacsony hőmérsékleten készítjük el, hogy minél szaftosabb maradjon, majd a bőrén jól megpirítjuk. Köretként egy citromos narancsos rizottót adunk amit még kiegészítünk sok friss zöldborsóval és parmezán chipszel, hogy minél ízesebb legyen ez a fogás.
(Laktózt tartalmaz, gluténmentes)
Ár: 4 500 Ft
A 42 napig érlelt hátszínt is a Hortobágyi Angustól szerezzük be. Készítünk mellé egy fetás joghurtos krémet amihez fokhagymás sült paradicsomot adunk, és mellé a klassz házi sültburgonyánkból és a húst meglocsoljuk bőven marha jus-vel.
(Laktózt tartalmaz, gluténmentes)
Ár: 15 300 Ft
- Szarvasburger, bacon, lilahagyma lekvár, kéksajt krém, ropogós saláta, házi sültburgonya, friss saláta kakukkfüves dresszinggel
- Szarvasgombás marhaburger, bacon, lilahagyma lekvár, kéksajt krém, ropogós saláta, házi sültburgonya, friss saláta kakukkfüves dresszinggel
A házi bucinkba a saját fűszerezésü szarvasburgerünket vagy a Hortobágyi Angus szarvasgombás marhahús pogácsáját tesszük egy fűszeres hagymalekvárral, kéksajt krémmel és sok salátával és megturbózzuk sült baconnel. Házi készítési sültburgonyát és egy kakukkfüves dresszinggel ízesített salátát adunk hozzá.
(Laktózt és glutént tartalmaz)
Ár: 3 700 Ft / burger
A mandula tejből fűszerekkel készítünk egy panna cottát amihez egy hűs eperkompótot adunk és barack sorbetet és sós karamellel és mogyoróval még gazdagabbá tesszük.
(Laktóz- és gluténmentes)
Ár: 2 500 Ft
A szaftos piskótánkat citromos mascarpone krémmel töltjük meg, majd a saját kertünkben megtermett barackból és lekvárból főzünk egy tejnélküli fagyit amit végül sós mogyoróval szórunk meg.
(Laktózt és glutént tartalmaz)
Ár: 2 500 Ft
Készítünk egy jó csokis browniet, amihez friss eperből fűszerekkel főzött kompótot adunk. Majd a vaníliával és tonkababbal főzött angolkrémünkből készítünk egy fagyit, amit meglocsolunk egy kis sós karamellel.
(Laktózt és glutént tartalmaz)
Ár: 2 500 Ft
- Bolognai tészta: 2 290 Ft
- Sajtos-tejfölös tészta: 1 790 Ft
- Roston csirkemell, sültburgonyával: 2 890 Ft